Jeugdvereniging (16+)

De Jeugdvereniging (JV) van de GKV in Zaltbommel is een vereniging voor en door de jeugd vanaf 16 jaar. We zijn een diverse groep met een klein bestuur en verschillende commissies. Zo hebben we een activiteitencommissie die dit seizoen Sinterklaas- en Kerst- en “Wie is de Mol?”-avonden heeft georganiseerd, een lief-en-leed-commissie die kaartjes stuurt ter bemoediging of felicitatie binnen en buiten de gemeente en hebben we zelfs een officiële kascontrolecommissie!

We komen meestal eens in de twee weken bij elkaar. We hebben serieuze avonden (met een spreker of door onszelf georganiseerd) waar we gesprekken en discussies voeren, maar ook zeker gezellige avonden waar (heel fanatiek) spelletjes worden gespeeld of gewoon gekletst. Dit jaar hebben we twee sprekers uitgenodigd om het over onderwerpen te hebben waar we als jeugd tegenaan lopen. De volgende spreker gaat het bijvoorbeeld hebben over geloofstwijfel.

Naast deze avonden gaan we ook naar B-loft in Hardinxveld-Giessendam en willen we een kamp organiseren.

Heb je vragen? Zou je bijvoorbeeld eens langs willen komen? Neem even contact op met de voorzitter van het bestuur: Marlijn van Houwelingen (06 41791675).